Energy Distribution & Supply systems

Railkokersystemen

Railkokersystemen

Voor de distributie van uw elektrotechnische energie kunt u natuurlijk gebruik maken van verdeelinrichtingen en kabels in kabelmanagementsystemen, maar u kunt ook gebruik maken van railkokersystemen.

Railkokersystemen worden toegepast om (veelal grote)vermogens te transporteren van A naar B, of een distributienetwerk op te bouwen met aftakpunten verdeeld over een fabrieksvloer of in stijgschachten.

Kortom, u kunt railkoker toepassen in plaats van kabel of in plaats van subverdelers. Uiteraard is een mix van al deze systemen ook mogelijk.

EDS-systems kan aan de hand van uw aanvraag en bestek een compleet verhaal uitwerken met hoofd- en onderverdeelinrichtingen, trafo/bord verbindingen, bord/bord verbindingen, generator/bord verbindingen en afgaande railkoker tracés, al dan niet voorzien van aftakkasten.

Wij kunnen systemen leveren van aluminium, koper, giethars, hoog functiebehoud t/m IP68 met een capaciteit tot 6000A. Het leveren van de railkoker wordt volledig verzorgd door EDS-systems, inclusief montage en in bedrijfstelling.

Lees ook bijgevoegd artikel: Railkoker versus kabel.pdf