• Verdeelsystemen

 • Middenspanning

 • Railkoker systemen

 • No-break systemen

 • Short-break (noodstroomaggregaat)

Verdeelsystemen

Laagspanning hoofd- en onderverdeelinrichtingen vormen voor EDS-systems een belangrijke activiteit en wordt veelal als basis gezien voor het ontwerp van de gehele installatie.

EDS-systems levert verschillende soorten en typen verdeelsystemen; plaatstaal, kunststof, railsystemen tot 6300A, bouwvorm 1a tot en met 4b, vast gemonteerd, plug-in en (semi-) uittrekbaar. Door gebruikmaking van specialistische calculatie- en engineeringsoftware zijn we in staat om snel en vakkundig uw offerteaanvraag uit te werken tot een gedetailleerde aanbieding, compleet met indelingstekening. We werken nauw samen met diverse fabrikanten, zoals ABB, Eaton, Rittal, Siemens, etc.

De verdeelinrichtingen worden met de grootste zorg door ons ontworpen en vervolgens aan de hand van de hiervoor geldende normen samengesteld bij een van onze productielocaties. Alle productielocaties zijn gecertificeerd en bouwen volgens de NEN-EN-IEC 61439-1.

Eventueel worden de geleverde verdeelsystemen door ons op locatie geplaatst, gekoppeld, aangesloten en in bedrijfgesteld.

Uitvoeringen:

 • Hoofd- & onderverdelers 

  Hoofd- & onderverdelers leveren we in diverse uitvoeringsvormen en passen slimme technieken toe, met verschillende kabelinvoeringen als wartelplaten, membraan invoerdeksels of stekerbare verbindingen. 

  Naast de standaard automatentechniek met conventionele aansluitmethode passen we ook vaak de adaptieve automaat Smissline toe. Hiermee is een slimme inrichting van uw kast te realiseren in zowel horizontale als verticale bouwwijze. Bovendien kunnen we door toepassen van Domoticaoplossingen, gestoeld op KNX, uw installatie nog slimmer maken. 

 • Kunststof verdelers

   Voor de kunststof verdeler kennen we naast het bekende Halyester ook diverse varianten. Voor een modulaire indeling maken we juist weer gebruik van de Mistral serie van ABB. Hiermee kunnen we kunststof verdelers samenstellen tot 1000 A met een IP-waarde t/m IP65. 

 • Medische Trafo Kasten

  In installaties van zorginstellingen en ziekenhuizen worden voor de medische ruimtes, conform de NEN1010-7 scheidingstransformatoren toegepast. Deze transformatoren worden veelal in speciaal hiervoor ontworpen verdelers ondergebracht, deze kasten worden Medische Trafo Kasten genoemd (MTK's). voor deze verdelers werken we nauw samen met vertrouwde transformatorproducenten. 

 • PDU's 

  In datacenters worden voor de voeding van de datarack's zogenaamde PDU's of PDR's toegepast. Uiteindelijk is dit ook weer gewoon een verdeler, maar dan in een andere opbouw.In samenwerking met Rittal en ABB zijn speciale PDR's ontwikkeld voor de voeding van datarack's geïntegreerd in de datazaal.  Door toepassing van adaptieve automatentechniek en horizontale of verticale inrichting van de kast is een uiterst compacte en zeer flexibele DPR (Power Distribution Rack) ontstaan.We kunnen de verdeler eventueel aanvullen met automatisering door toepassen van monitorsystemen. 

  Lees ook; Rittal DPR 

 • SBP's

  Voor het uit bedrijf nemen van UPS machines voor onderhoudswerkzaamheden hebben we diverse standaard Service Bypass Panelen in ons leveringspakket. Van 1 x 10 kVA t/m 3 x 160kVA parallel geschakelde UPS machines. Met bedieningsknoppen, vergrendelbaar en overbrugbaar in zowel in de in-stand als in de uit-stand.


Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Copyright © 2015 EDS-systems. Gemaakt door Salland Hosting