• Verdeelsystemen

  • Middenspanning

  • Railkoker systemen

  • No-break systemen

  • Short-break (noodstroomaggregaat)

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen 2020

Vanwege de feestdagen zijn wij vanaf maandag 28 december a.s. tot en met 1 januari 2021 gesloten. Vanaf 4 januari a.s. zijn wij weer aanwezig. Voor dringende zaken kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

All IT Rooms, EDS-Systems en ABB bundelen krachten voor slim concept

 

Nieuw datacenter Antoni van Leeuwenhoek biedt ruimte voor groei
Antoni van Leeuwenhoek heeft recentelijk een nieuw datacenter in gebruik kunnen nemen, waarvoor EDS-systems de verdelertechniek en railkoker- en meetsystemen die in het datacenter worden toegepast, mocht leveren in opdracht van All IT Rooms.        

Een (mooie) uitdaging die wij graag zijn aangegaan
De grootste uitdaging in dit project vormde het beperkte vloeroppervlak in de vrij krappe technische ruimtes. Hierin moesten niet alleen de verdelers maar ook andere componenten worden gepositioneerd. Ook boven de IT-racks was de ruimte voor alle infrastructuur en bekabeling bescheiden. 

Door flink te investeren in de voorbereidingen, veel aandacht te besteden aan de details en pre-engineering én door kritisch naar alternatieven te kijken, konden we zelfs binnen het bestaande bestek een optimalisatieslag maken.

Een mooi project waarin de samenwerking tussen All IT Rooms, ABB en EDS-systems resulteerde in een eindresultaat geheel conform de wensen en kwaliteitseisen van Antoni van Leeuwenhoek.   


Lees ook: 
ABB Voltreffers 13 2020 waarin het hele artikel is te lezenEDS-systems bestaat dit jaar vijf jaarEDS-systems bestaat dit jaar vijf jaar

We zijn trots op ons 5 jarig jubileum en bedanken graag al onze inspirerende klanten, partners en collega’s die dit mede mogelijk hebben gemaakt. We kijken met het hele team uit naar de komende vijf jaar! 

#EDS-systems #5jaarbestaan #trots

Energievoorziening op hoogte!!

 

Data Toren TjerkgaastDe datacenters van Alticom zijn breed verspreid over Nederland en bevinden zich op grote hoogtes tussen de landschappen, zo ook de mediatoren van Tjerkgaast. Deze is onlangs voorzien van een nieuwe installatie en EDS heeft voor deze installatie de (Hoofd-) verdelers en Service Bypass Panelen mogen bouwen en leveren.

ABB CMS 700

 

 

 

 

 

In samenwerking met een aantal partners/leveranciers hebben we een installatie ontworpen waarbij de adaptieve automatenserie ABB Smissline TP en het energie monitorsysteem ABB CMS700 zijn samengevoegd in een compact, flexibel én intelligent verdeelsysteem. Een project waar we met trots aan hebben gewerkt.

Lees ook; Persartikel et cetera 2/17

Lees ook; CMS700

 

 

 

Energievoorziening voor Canadese Hudson's Bay

 

In het voormalige "Hausmannpand", de nieuwe gebouwen  op de plaats van het voormalige Fortiskantoor en de hier achtergelegen monumentale "Grote Vleeshal", allen gelegen aan het Amsterdamse Rokin, zal binnenkort het Canadese warenhuis Hudson's Bay haar deuren openen.

 

 

 EDS-systems heeft de opdracht mogen ontvangen voor de levering van de energieverdeler voor dit gebouwencomplex, weer een pracht staaltje samenwerking met een van haar opdrachtgevers waar we trots op zijn.

 

  • 1
  • 2
Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Copyright © 2015 EDS-systems. Gemaakt door Salland Hosting